- 18.12.2025, 21:31 Фото
-
18.12.2025, 19:27
Фото
У Таврійському національному університеті відбувся ІX Конгрес сходознавців
-
18.12.2025, 15:46
Фото
СБУ вразила на аеродромі Бельбек літак МіГ-31 із повним боєкомплектом на орієнтовно $30–50 млн
-
18.12.2025, 13:47
Фото
На росії бійця ЗСУ з Криму ув'язнили за «теракти на Курщині»
- 18.12.2025, 12:34
-
18.12.2025, 11:04
Фото
Представники Європи та США досягли згоди щодо гарантій безпеки для України
-
18.12.2025, 08:55
Фото
Кондитерська компанія в окупованому Севастополі заявила про вихід на експорт
- 17.12.2025, 19:43 Фото
-
17.12.2025, 18:02
Фото
У Києві відбудеться публічний діалог «Сім причин звільнити Крим»
-
17.12.2025, 17:12
В окупованій Керчі затримали пенсіонера, який буцімто закликав знищити Красну площу в Москві
- 17.12.2025, 12:18 Фото
- 17.12.2025, 09:44 Фото
-
16.12.2025, 17:59
Відео
Партизани підпалили автомобіль російського військового в окупованій Ялті
-
16.12.2025, 15:25
В окупованому Криму черговий затриманий «терорист» - пенсіонер СБУ
- 16.12.2025, 12:44
- 16.12.2025, 10:35 Фото
-
15.12.2025, 22:46
Фото
В окупованому Криму знищено потяг з ПММ для російських військ
- 15.12.2025, 19:33 Фото
-
15.12.2025, 18:53
Фото
Близько 85 000 українських дітей у 2025 році піддалися роспропаганді в літніх таборах
- 15.12.2025, 18:06 Фото
18.12.2025, 08:55
Кондитерська компанія в окупованому Севастополі заявила про вихід на експорт
Виробництво «Моя шоколадная фабрика» в окупованому Севастополі готується до постачання своєї продукції на експорт. Про це повідомляють підконтрольні російським окупантам ЗМІ.
За словами власниці фабрики Ольги Рауцепп, велику підтримку її підприємству надав підконтрольний окупаційній владі центр «Мой бізнес», завдяки якому фабрика оформила сертифікат «Сделано в Россії» («Зроблено на росії») та уклала перший контракт із дистриб'юторами з Казахстану. Наразі підприємство активно шукає нові канали збуту за кордоном, щоб «презентувати севастопольський бренд на міжнародному ринку».
Серед іншого, колекція «Шоколад з Інкерману» налічує понад 200 видів виробів з місцевих інгредієнтів; спільно з «інститутом біології південних морів» підприємство розробило шоколад зі спіруліною.
Більше про: